Riskgrupp patienter

För dig som är äldre och tillhör riskgruppen, har en anhörig som tillhör riskgruppen, eller arbetar inom vården, har vi infört extrainsatta åtgärder för just dig.

 

Folkhälsomyndigheten varnar oss för folksamlingar och förtydligar att detta är den största risken för smittspridning. Därför ska du som tillhör ovannämnda kategori av patienter inte sätta dig och vänta i ett väntrum.

Hos Älvsjö Tandvård kan du i samband med din tidsbokning meddela oss om att du är en ”Risk patient”. Vi kommer att notera detta i din bokning och förbereda för ditt besök. 

Samtliga patienter får ett sms 24 timmar innan besöket med information om att de ska avboka sin tid i det fall de har något förkylningssymptom utan att riskera avgifter för sen avbokning. På detta sätt har Älvsjö Tandvård i samarbeta med våra patienter minskat risken ytterligare för smittspridning.

 

När du som patient i riskgruppen anländer till kliniken ringer du oss innan du kommer upp. När samtliga förberedelser är färdiga ringer vi tillbaka till dig inom några minuter och ber dig komma upp till kliniken. Vi möter dig vid dörren utan att skaka hand och eskorterar dig direkt in till ett av våra nyligen desinfekterade behandlingsrum och sterila instrument.

När behandlingen är klar betalar du i behandlingsrummet med Swish och lämnar lokalen.

Därefter städas och desinfekteras rummet på nytt för nästa patient. På detta sätt kan vi säkerställa att vi följer, utöver alla krav på hygien, också Folkhälsomyndighetens riktlinjer om att undvika folksamlingar som det kan bli i vissa väntrum.

Har du ej Swish kan vi hjälpa dig till receptionen där du betalar med kort. Du får desinfektionsmedel för att rengöra dina händer efter knapptryckningen på kortläsaren, och du kan lämna lokalen tryggt och säkert.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© Älvsjö Tandvård

All rights  reserved

Kontakta oss.

Organisationsnummer 559089-8598

Företaget innehar F-skatt

info@alvsjotandvard.se

08-12 85 45 55