Kostnadsfri undersökning

Förra veckan meddelade Folktandvården Stockholm att de stänger ner många kliniker för att bistå sjukvården med material. 

Andra privata tandvårdsmottagningar stänger pga den rådande situationen.

Detta innebär att många patienter som behöver hjälp med sin tandvård kan bli utan hjälp, eller tvingas vänta lång tid. Vi vill inte tjäna på denna situation. Därför har styrelsen tagit beslut om att hjälpa alla patienter som har en pågående behandling med att avsluta sin behandling utan att patienten ska behöva bekosta en ny undersökning, vi gör undersökningen kostnadsfritt. 

Enligt praxis måste alla nya patienter undersökas för att behandlaren ska kunna sätta sig in i behandlingen och kunna på ett adekvat och genomtänkt sätt slutföra en påbörjad behandling. För att underlätta att en annan behandlare tar över behandlingen utan att bekosta patienten en extra kostnad vid bytet har vi slopat kostnaden för undersökningen.

Älvsjö Tandvård har dessutom höjt beredskapen utan att förkorta öppettiderna, garantier eller service. Tvärtom har Älvsjö Tandvård implementerat extra insatser för patienter i riskgrupp. Läs mer om det här.

Erbjudandet om kostnadsfri undersökning för att avsluta påbörjad behandling gäller ej i samband med andra erbjudanden.

Ring eller mejla till oss om du har fler frågor.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© Älvsjö Tandvård

All rights  reserved

Kontakta oss.

Organisationsnummer 559089-8598

Företaget innehar F-skatt

info@alvsjotandvard.se

08-12 85 45 55