Älvsjö Tandvård kavlar upp ärmarna.

Covid-19 är ett fenomen som har drabbat alla.

Under helgen 20e-22e mars har Älvsjö Tandvårds ledning och styrelse arbetat intensivt för att ta fram och implementera nya rutiner för att hjälpa patienter under rådande situation.

Nedan kan ni läsa om insatserna som ledningen och styrelsen har drivit igenom med hjälp av våran fantastiska personalen. Nedanstående gäller från och med måndagen den 23e mars 2020.

  • Nu stänger tandvårdsmottagningar pga brist på resurser, personal eller ekonomiska svårigheter. Ur ett affärsmässigt perspektiv är detta ett läge att höja priserna. Men inte hos Älvsjö Tandvård. Vi fortsätter att ha öppet och väljer istället att höja beredskapen för att hjälpa fler utan att minska kvalitén, garantier eller öppettider. Älvsjö Tandvård tar heller inte ut extra avgift för behandlingar under kvällstid och helger. Vi vill också dra vårt strå till stacken.

  • Älvsjö Tandvård har höjt förberedelserna för att skydda dig som är i riskgrupp eller har en anhörig som tillhör riskgruppen. Läs mer om våra extrainsatta som skyddar dig här.

  • För dig som har påbörjat en behandling på en annan mottagning men pga rådande omständigheter inte har möjlighet att göra klart arbetet ditt arbete. För dig erbjuder vi en kostnadsfri undersökning. Vi gör detta för att du ska få den bästa behandling baserad som är baserad på underlaget från undersökningen. Har du möjlighet att ta med dig dina journaler och röntgenbilder är detta till stor hjälp.

  • Har du tvingats gå ner i tid, eller varslats, och är därför orolig för dina kostnader? Vi på Älvsjö Tandvård kan erbjuda dig möjlighet att göra din behandling idag men betala senare. Vi kan också erbjuda möjlighet till räntefri avbetalning med så lågt belopp som 400kr/månad. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning. Du kan också läsa mer här.

 

Har du en annan fråga, fundering eller tips till oss om hur vi kan hjälpa fler. Mejla oss på info@alvsjotandvard.se

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© Älvsjö Tandvård

All rights  reserved

Kontakta oss.

Organisationsnummer 559089-8598

Företaget innehar F-skatt

info@alvsjotandvard.se

08-12 85 45 55